La crisi a Sant Joan Despí

Amb la quantitat de coses que es fan i que tenim a la nostra ciutat, podríem pensar o tenir la impressió  que la crisi està passant de llarg de Sant Joan Despí, però no és així, la realitat és una altra i molts dels nostres ciutadans i ciutadanes ho estan  passant molt malament.

Són aquelles persones que de ben segur no llegiran aquest blog, que mai no han estat apuntades als polisportius, que no participen en els grans esdeveniments de la ciutat, perquè les seves preocupacions han estat dirigides a la subsistència.

Tradicionalment ja n’hi ha col·lectius que viuen en situacions difícils: gent gran sola, famílies monomarentals, persones amb adiccions o malalties…, però ara la crisi s’ha instaurant a d’altres àmbits. Hi ha força famílies que no arriben a final de mes i no poden afrontar totes les despeses (aigua, llum, lloguer, alimentació) són necessitats bàsiques que el treball precari i l’atur no permet fer-hi front.

Des de Serveis Socials estem fent tots els possibles per poder atendre a tothom, aplicant totes les mesures que tenim a l’abast Treballarem amb les entitats i amb la ciutadania perquè també en èpoques com aquestes cal la col·laboració conjunta, perquè tenim la sort que a la nostra ciutat també està funcionant la solidaritat veïnal i familiar, tan necessàries en aquests moments.

Cada dia sorgeixen noves situacions i cada dia estem oferint, i ho seguirem fent, noves propostes per paliar aquestes dificultats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s