Què passa a Sant Joan Despí?

Després de 5 anys al govern de la ciutat com a Tinenta d’alcalde d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, formant part del grup municipal de la coalició d’ICV-EUiA, he volgut obrir aquest espai per poder explicar tot allò que estic desenvolupant a l’ajuntament dins del que és directament la meva responsabilitat, però també amb molts altres aspectes de la vida de ciutat.

Així, aquest blog vull que sigui una via per donar a conèixer tot allò que s’està fent, amb responsabilitat, amb dedicació, amb honestedat, amb il·lusió i que la gent no coneix.

Sant Joan Despí porta molts anys sota un govern on hi ha majoria absoluta del PSC i això es nota amb moltes coses de l’estructura de la ciutat, del tracte de l’ajuntament vers la ciutadania, de com es fan les coses i sobretot, de com NO es fan.

Després d’aquests 5 anys i dels 5 anteriors que va estar la Conxita Sánchez, m’he adonat que el fet que ICV estigui al govern té un plus de qualitat. Hi ha projectes que sense nosaltres no s’haurien iniciat mai i d’altres que s’haurien fet d’una altra manera. De fet, molts dels projectes que avui abanderen com a propis, han estat una lluita persistent del nostre grup (Llei de Barris, Oficina d’Habitatge, Camins Escolars…)

Tan de bo la ciutadania ens atorgués una major participació per tal de poder desenvolupar el nostre programa, més dirigint a les persones i no tant a les pedres.

A molta gent, sobretot jovent però en general de totes les edats, parlar de política li fa esbufegar i més en els temps que corren, quan hi ha persones que estan fent meravelles per arribar a final de mes i uns “polítics” estan robant descaradament el diner públic. De lladres n’hi ha en tots els oficis, però lladres que agafen el diner de tothom són els de la pitjor espècie.

Jo explicaré la meva visió del què passa o del què faig i això és fer política, sens dubte, perquè prenc partit en favor d’unes coses i en contra d’unes altres. I les persones que ho llegiran podran tenir opinió i estar d’acord amb mi o no, per tant també prendrant partit , faran política.

Aquí ens trobarem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s