Un cementiri nuclear a Ascó???

Aquesta és la solució?. No m’ho puc creure!!!. Entre Ascó i Vandellós em penso que hi ha més centrals nuclears que a cap altre lloc de l’Estat i ara resulta que el cementiri nuclear també l’han de posar aquí a Catalunya.

A sobre és el propi govern de l’ajuntament d’Ascó (CiU i PSC) que presenta la seva candidatura per ser el municipi “agraciat” amb aquesta infraestructura que ha de rebre tots els residus de totes les centrals espanyoles. Tots els residus actuals i tots els que es generaran durants els propers……, no se sap quants anys perquè ningú ha dit quan es tancaran les centrals nuclears, o sigui que podria ser durant els pròxims 100 anys.

Hi ha veus que diuen que millor posar un cementiri al costat de la central perquè no cal córrer els riscos del transport dels residus. Bé doncs, no sé si la solució serà posar un cementiri al costat de cada central, però està clar que si hi ha riscos, només falta tenir les centrals, el cementiri i tots els residus d’Espanya passejant per les Terres de l’Ebre.

No sé quants anys fa que va sortir el lema de “Nuclears? NO gràcies”, ja llavors intentàvem no arribar a aquest punt, però ara no podem tornar enrera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s