L’avortament, un dret

Fa molts anys que s’està lluitant pels drets sexuals i reproductius de les dones, però les lleis encara no responen a les necessitats de totes les dones.

Totes coneixem a dones que s’han vist obligades a avortar, per diferents circumstàncies. Algunes, amb sort, ho han pogut fer amparades per la llei i els 3 supòsits; jo personalment no en conec a cap. D’altres, sortosament, han pogut pagar-se una clínica amb les garanties adequades; bé aquí, en els últims temps, o bé fora d’Espanya, en d’altres èpoques. Moltes, massa, han hagut de fer-ho en situacions d’escassa garantia sanitària. Cal que aquesta situació continuï???

Hi ha molt membres d’aquesta societat que són molt hipòcrites, sobretot l’església i els sectors del poder, que sempre ha disposat dels mitjans per “arreglar” els embarassos no desitjats. Així que, encara que diguin que no cal una nova llei, la resta de dones sí que la necessiten, per això caldrà seguir lluitant pel dret de totes les dones a decidir sobre el seu propi cos. Una lluita com la que va fer la Isabel Iserte, que va morir ahir al vespre. Des d’aquí el meu petit homenatge i el reconeixement perquè m’identifico plenament amb les seves propostes.

Anuncis

One thought on “L’avortament, un dret

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s