Jubilació als 67anys???

Penso que les coses no s’han de fer així. És una pífia de les grosses

A veure, com pot ser que d’un dia per l’altre es digui “Tornarem 400 euros a tothom de l’impost sobre la renda” i la mesura és super injusta, perquè li descompten el mateix a una persona que és el que paga de lloguer,  que a una persona que es gasta 400 euros en un sopar; o sigui, injust total. A més, sembla que no sàpiguen sumar i, clar, després això representa un volum tan gran que hi ha dèficit en els ingressos.

Una altra, el “xec nadó”, també injust total, ja que a tothom no li fa la mateixa falta ni té les mateixes necessitats. Més hagués valgut que haguessin fet més escoles i llars d’infants que això queda pels que neixen ara i pels que neixeran d’aquí 10 anys i pel mateix preu. A més, si sumem el què han donat i el què han de donar són més diners que per a la Llei de la Dependència, increïble!!!. Tampoc no van saber comptar quants diners representava.

Ara, l’última, la jubilació als 67 i sembla ser que progressiva, en funció de 2 mesos cada any i no sé què més. Bé, que la gent nascuda l’any 58 es jubilarà als 67 anys, o sigui que jo que sóc nascuda el 57 em jubilaré als 67 menys 2 mesos, o què?. Em venen tantes coses al cap que no sé per on començar.

La majoria dels què vàrem néixer abans dels anys 60, als 16 anys, sinó abans, ja treballàvem, perquè encara que estudiéssim no quedava més remei que fer les dues coses; o sigui que portem una colla d’anys treballant i cotitzant.

Si el que es vol és garantir les pensions, potser valdria la pena que es tingués en compte els anys de cotització més que l’edat, perquè les persones que han començat a treballar i cotitzar de més joves es mereixen sobradament la seva pensió.

Què passarà amb les jubilacions anticipades? a quina edat es podran agafar? I quan hi hagi tancaments i acomiadaments? Si ara ja les persones amb més de 55 anys els hi costa trobar una feina, com s’ho faran fins els 67? Han tingut en compte tot això o, com sempre, després s’adonaran del bunyol? A veure per on sortiran.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s