Assemblea de Dones del Baix Llobregat

Una jornada intensa i un gran èxit per a totes les dones del Baix. Un document polític molt treballat, moltes propostes i molt bona feina feta per les diferents organitzacions comarcals i molta feina per fer pels propers anys. Empenta i il·lusió.

Un dels moments més emotius, el reconeixement a les dones al govern. La Candela López ha presentat a la Veva Català i la Conxita Sánchez, dues dones que han cobert totes les etapes, des de la clandestinitat, des del PSUC, passant pel primer ajuntament democràtic, treballant al govern municipal i a la opocisió, i ara, al govern d’esquerres de la Generalitat. Han parlat del paper de les dones des del principi i també del paper actual i, el més important, ens han transmès les seves forces per treballar en el futur, sigui quin sigui, al govern o a la oposició, però sempre treballant per a la transformació de la societat. En definitiva, una lliçó magistral.

Tal i com he dit a la meva intervenció, un orgull de tenir aquestes dones com a mestres i també un orgull de veure com dones joves com la Candela o la Clara Bosch estan agafant el relleu i seran unes bones líders

Les dones de Sant Joan Despí hem tingut també intervencions en l’assemblea; ja que, a més de la Conxita, a mí m’ha tocat presentar la resolució de la mobilitat al Baix Llobregat en perspectiva de gènere i la Clemen Rodríguez ha presentat la resolució de dones migrades i el món del treball. També hi era la Victoria Códoba i ens ha acompanyat com a convidada la Maribel Mata representant a l’Associació de dones Montserrat Roig.

Ha estat una bona jornada, hem pogut compartir i celebrar, tan de bo puguem treballar i aconseguir tot el què desitgem

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s