Les empreses

Cada dia hi ha tantes informacions i succeeixen tantes coses susceptibles de ser comentades, que hi ha dies que m’és impossible triar. En lloc d’un blog hi ha tema per a una novel·la.

Perquè de novel·la o de pel·lícula sembla el que fa el Sr. Gerardo Díaz Ferrán, president de la CEOE, amb les seves empreses; millor dit, què no fa, perquè sembla que totes fan fallida.

Primer, AIR COMET, que segons ell va anar malament per culpa dels treballadors que feien vaga i dels bancs que li han negat el crèdit i que de totes maneres ell mai hgués comprat un bitllet d’aquesta companyia.

Segon, SEGUROS MERCURIO, que és del Grup Marsans i que el Ministeri d’Economia ha hagut de dissoldre per protegir els interessos de les persones assegurades i caldrà intentar buscar solucions per a la plantilla de l’empresa.

Tercer, la proposta del “contracte d’inserció” per a joves menors de 30 anys que demostra la manca de respecte pels treballadors i treballadores i els seus drets.

Després de tot això, què cal esperar?. Jo, si fos empresària, no voldria que un personatge com aquest em representés, quina vergonya!!!. Una persona monta una empresa només per fer diners? Jo potser sóc molt innocent però crec que no. Una persona emprenedora té altres motivacions que fer diners, perquè tenir una empresa també significa tenir unes responsabilitats, socials, econòmiques, d’innovació, mediambientals…

Si les persones empresàries només estan buscant el benefici econòmic no m’estranya gens que les empreses a aquest país facin fallida i tanquin, perquè quan no guanyen el què tenien previst, ja no cal donar-hi més voltes, està tot fet i a tancar.

Quin és el model empresarial?. El del Sr. Díaz Ferrán segur que no.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s