“Curas pedófilos”

Després de sentir les darreres declaracions del Papa dient que s’ha de ser transigent i s’ha de perdonar a aquests capellans que han comès “una petita falta”, se m’ha regirat l’estómac i he pensat que no podia estar-me d’escriure sobre el tema.

No se m’ha acudit altra cosa que buscar en el google “curas pedófilos” i  m’han sortit més de mig milió d’entrades; això vol dir que s’ha escrit molt i des de fa molts anys però, aquest “crim contra la humanitat” que està fent l’església catòlica, no té una resposta contundent des de cap dels organismes internacionals.

Fent la recerca he trobat frases com “no se debería hablar de pedofilia sino de homosexuales atraídos por adolescentes”. Això què vol dir? que és culpa dels adolescents que són molt atractius i provoquen la violació?

Hi ha notícies de fa molts anys, una del maig del 2005 on ja es deia que El Vaticano protegia els casos de pedofília tot i que els diferents Papes coneixien la situació.

Increïble també tot el què ha passat al Brasil aquest mes de març i que fins i tot ha aparegut “el manual del cura pedófilo” i que això, igual com ha passat sempre, se’n parli ben poc, i s’hagi tapat i no s’estigui fent una manifestació mundial contra el poder i la corrupció de l’església que permet aquesta injustícia i la impunitat per als abusadors.

És que els abusos sexuals que estan patint milers i milers d’infants d’arreu del món no tenen a ningú que els defengui?

Com poden ser tan hipòcrites!!!!. Per una banda grans manifestacions en defensa de la família i les grans campanyes publicitàries en contra de l’avortament, i per l’altra, destrossant la inocència dels infants i maltractant-los. Aquesta és la seva defensa de la vida?

Però tothom tranquil, com diu el Papa, Déu els perdonarà perquè es confessaran i cal ser transigent. Suposo que aquest Déu també perdonarà “el gran pecat d’avortar” perquè estic segura que totes les dones que es veuen obligades a fer-ho, haguessin preferit haver trobat una altra solució.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s