Solidança

Avui Jornada de Portes Obertes per retrobar-nos amb les amigues i els amics de sempre i conèixer a d’altres.

Deia avui el Josep Maria Fises que Solidança significa compromís de les persones en un projecte comú i realment ho estan aconseguint des de fa molts anys, en concret des del 1997. Ara, a més, amb el Projecte amb Gàmbia, un dels països més petits de l’Àfrica on el 25% del territori està ocupat pel riu del mateix nom i amb una problació d’un milió i mig d’habitants dels quals més del 70% viuen per sota del llindar de la pobresa.

En aquest projecta col·labora l’Ajuntament de Sant Joan Despí des del Departament de Solidaritat i, recentment, s’ha ampliant la xarxa de cooperació amb dues associacions: “Sant Just Solidari” i “Associació de dones de Torrelles de Llobregat“. Les accions que s’estan duent a terme es fan a la ciutat de Tujereng amb una associació de dones anomenada “Tujereng Sanchaba Lambeng Kafo”.

Com a Regidora d’Acció Social puc dir que estic molt contenta de l’estreta col·laboració que estem duent a terme amb Solidança ja que, en aquests moments més que mai, necessitem d’entitats com aquestes que estan treballant en l’àmbit de la reinserció laboral. D’aquesta manera, la relació està lligada amb dos aspectes; per una banda per donar suport a persones que estan en grans dificultats econòmiques i que poden tenir accés a electrodomèstics, vestit i mobiliari en el mercat de segona mà, i d’una altra, algunes ofertes de plans d’ocupació a les quals tenen accés persones usuàries dels serveis socials.

Realment estan fent una tasca social important i val la pena que rebin recolzament per part de tothom.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s