Em baixo

Realment aquest cap de setmana necessito aturar el tren i baixar.

Intentaré desconnectar-me totalment, no obrir l’ordinador, no escoltar les notícies a la ràdio o a la televisió (difícil), no llegir cap diari (bastant difícil) i sobretot, intentaré no pensar en la feina (quasi impossible).

No són temps fàcils en el Departament d’Acció; de fet no ho són mai, perquè els problemes de la gent són sempre importants i quan s’està passant per un mal moment es necessita un cop de mà de seguida.

Ara les situacions són difícils per a molta més gent i també amb moltes casuístiques. A Sant Joan, en aquests moments, hi ha molt gent que té moltes dificultats per arribar a final de mes cobrint les necessitats més bàsiques, des del menjar a poder pagar els suministraments (llum, aigua, gas).

Són famílies que fins fa poc vivien en bones condicions, fins i tot, amb el convenciment que podien permetre’s certs luxes; si més no això és el que els bancs i financeres d’aquesta societat de consum, havien venut amb la seva publicitat. COMPRA, COMPRA, QUE NOSALTRES ET DEIXEM ELS DINERS!!!!

Però totes les persones que vivim amb el què cobrem cada mes, sense extres ni possibilitats de fer negocis que ens permetin tenir més diners, el dia que falta el sou, tot se’n va a n’orris.

No és facil desconnectar quan saps que hi ha tanta gent al teu voltant que ho està passant malament, però està clar que la solució no està únicament a les meves mans. Sé que tot el personal del Departament està treballant molt i molt bé, per això tinc la tranquil·litat que estem donant la resposta millor possible.

Aquest cap de setmana em baixo i dimarts pujaré de nou al tren amb tota l’energia, la il·lusió i la força perquè tot funcioni.

Anuncis

One thought on “Em baixo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s