Fira Comercial

Avui al Plenari d’Entitats s’ha explicat com es farà aquest any la Fira del Comerç.

La proposta és fer-la en dos dies diferents. El dissabte dia 16 d’octubre al Barri de Les Planes i el dissabte seguent, dia 23 d’octubre al Barri Centre. Amb això es pretén apropar l’exposició dels comerços pràcticament davant de cada comerç del barri i després que la resta de comerços de la zona o dels altres barris es posin pels costats.

Sembla ser que aquesta ha estat la proposta de l’Associació de Comerciants perquè el recinte firal és més lluny per a la ciutadania.

Penso que també hi ha una raó econòmica, ja que tot el muntatge de la Fira, els estands, la decoració els tres dies de personal, etc. es substitueix per unes carpes molt més econòmiques i sense tanta parafernàlia i es redueix a dos dies.

Crec que hi ha aspectes positius, ja que hi ha més possibilitats pel petit comerç. Estar un divendres, un dissabte i un diumenge en una fira representa greus dificultats per tenir el propi negoci obert tan si és per una persona sola com si ha de pagar uns sous.

Un altre aspecte positiu serà el fet que la majoria dels estands seran de comerços de Sant Joan i no hi haurà tants de fora, que al cap i a la fi és el que interessa.

També pot haver aspectes negatius i és el fet que la gent acabi passejant només pel barri on viu i no visiti la fira de l’altre barri, tenint en compte que són dos dissabtes seguits que fas la mateixa activitat. Això obliga a que siguin els comerços el que vagin als dos barris si volen donar-se a conèixer a tota la població.

Caldrà veure com es distribueix l’espai i potser s’ha pensat amb una fira més a l’estil d’altres ciutats veïnes que arriba un moment que no s’hi pot caminar.

Desitjar èxit i que realment sigui la dinamització del comerç de la ciutat!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s