S’ha trastocat

Jo diria que el ZP s’ha trastocat o bé a les nits es pren alguna cosa que li senta fatal, perquè cada matí quan s’aixeca en diu una de més grossa que el dia anterior. És com una capsa de sorpreses.

No sé si els seus i les seves ministres els hi agrada aquestes sorpreses. No sé fins a quin punt estan d’acord amb mi de què aquest home va a la seva bola i sembla que estigui vivint en un món paral·lel. Però si no estan d’acord, què fan al govern?.

Imagino el què va passar després de dir l’animalada de la limitació de crèdits dels ajuntaments. Els telèfons i els ordinadors segur que treien fum per totes les queixes de tots els ajuntaments, diputacions, federacions i associacions de municipis d’arreu de l’Estat. I on van dir “digo” van haver de dir “diego”

Com pot ser que durant 2 anys es donin diners per fer obres i quan els ajuntaments s’han embrancat en fer nous equipaments, carrers, rehabilitacions, etc. ara es digui que no poden endeutar-se?

Com pot ser que fins l’any passat el límit de de crèdit fos el 110% sobre el pressupost, just el 2009 es permetès el 125% i ara es limiti el crèdit?

Alguna persona del seu partit li haurà de posar fre, no? Perquè és possible que encara en digui de més grosses. Com ho aturaran?

Que li facin prendre alguna cosa que li permeti veure una mica clar, perquè si la cosa continua així ves a saber quines altres “sorpreses” ens esperen.

Anuncis

One thought on “S’ha trastocat

  1. Lola ha dit:

    Docs per que la realitat econòmica es tossuda i als politics os està baixant del limbo angelical a uns i del espoli que des de les institució s’ha fet als ciutadans als altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s