Vaga del sector públic


Avui els treballadors i treballadores del sector públic han fet una jornada de vaga en contra de les reduccions salarials. La majoria de persones que treballen a l’Àrea han  estat treballant amb una samarreta negra i una enganxina que expressava el rebuig per la retallada del salari i la defensa dels seus drets laborals.

Penso que ha estat una manera simbòlica de manifestar-se encara que no hagin anat a la mobilització general. De tota manera crec que sentien que el que estaven fent no es visibilitzava prou i que potser calia implicar-se més.

Secundar una vaga és difícil, implica un nivell de compromís important, ja que el descompte del sou no tothom pot (o vol) assumir-lo. Altra gent pensa en el què diran, tan pel que fa a companys o companyes com, sobretot, els estaments superiors.

Crec que avui hi havia una raó ben justificada per fer vaga i, de ben segur, quan apareguin les mesures que tinguin a veure amb la reforma laboral, ja ens podem calçar.

Potser hi ha hagut molta gent que no ha fet vaga a l’ensenyament, a la sanitat o als ajuntaments, però això no ha acabat. Ens esperen temps difícils. Les persones que no hem anat avui a la manifestació segur que en tindrem ocasió perquè això no s’acaba avui

Jo, en aquests moments, no tinc ni idea si em descomptaran o no, ni quina quantitat. Si l’ajuntament aplicarà els mateixos criteris als càrrecs electes que als seus treballadors i treballadores.

Penso que per justícia i respecte a tota la gent que treballa a l’ajuntament s’hauria de fer el mateix barem de reducció del sou. Quan ho pensen dir? Això no s’hauria d’aprovar per Ple?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s