Número 100

No m’ho puc creure, aquesta és l’entrada que fa 100. Jo he escrit 100 parrafades????? Doncs sí. I a quin tema li dedico aquesta entrada?? Doncs explicaré què he fet avui, un dia normal de feina per a mi.

A les 9 del matí he anat a l’ajuntament on m’he trobar a l’Àngel Merino, que havia estat alcalde de Sant Feliu i junts hem estat esperant al Josep Perez Moya, director del Servei Català de Trànsit, que ha vingut a Sant Joan Despí per signar el Pla Local de Seguretat Viària.

Després he anat a l’Àrea per poder preparar el power point per a la presentació a la tarda i també recollir informació per a la reunió següent. Així, des de les 10 aproximadament fins a les 14 hores he estat contestant o enviant correus, organitzant agenda, trucant o rebent trucades, imprimint i llegint documentació  i també resolent algunes qüestions amb la cap del meu departament o amb administració.

A dos quarts de 3 he marxat a dinar amb unes amigues que fa temps que no veig. Hem anat a dinar al Tenis que el menú no està malament i no és car.

A les 4 ja tornava a ser a l’Àrea al Consell Municipal d’Educació. Un dels punts de l’ordre del dia era la presentació de les activitats realitzades pel Departament de Polítiques d’Igualtat en els centres educatius de la ciutat. Aquí és on he utilitzat el power point per explicar-ho. Espero que hagi resultat interessant i que pel proper curs més professorat estigui interessat en fer els tallers que proposem.

També ha sortit el tema de l’Escolaritat Compartida i he explicat una mica el Pre-taller i l’exposició. Ja tindré ocasió d’explicar-ho en detall.

En el torn de paraules han preguntat si està previst donar ajuts per als casals i les colònies d’estiu. Evidentment he contestat que s’han donat resposta a totes les sol·licituds, que s’ha prioritzat el suport als casals per fer una millor distribució dels recursos i que, de tota manera, si des de l’escola es tenia coneixement d’algun cas, que es posesin en contacte amb l’educador o l’educadora social.

Després d’anar a casa i passejar al Rock, que el pobre ja estava esperant-me, he tornat a sortir per anar a la reunió amb les AAVV del Pi i de l’Eixample per explicar la situació de Sant Joan respecte de les Residències i Centres de Dia per a la gent gran. També hem parlat dels pisos tutelats per a les persones amb malaltia mental i, com sempre, una mica de tot.

He arribat a casa i ara, que són dos quarts d’11 de la nit, després d’escriure al bloc, faré una mica de sopar i FI.

Anuncis

2 thoughts on “Número 100

  1. Maribel ha dit:

    !Feliç entrada 100!!!, i que no decaiguis… que sempre em va be de tant en tant fer un ollet per tal de tenir informació tan propera. Una abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s