Ja era hora!!!

Suposo que hi haurà molta gent que pensarà com jo, perquè fa molts dies que el Sr. Millet i companyia havien d’estar tancats a la presó. Per fi una jutgesa l’ha enviat a la Model, tot i que sembla que per motius de salut a ell i al Sr. Montull els han portat a Can Brians.

Com podia ser que uns lladres i estafadors de tants milions d’euros estiguessin passejant pel carrer? Crec que era la imatge d’un país on la justícia no és igual per a tothom i on uns pocavergonyes seguien lliures sense tornar ni un sol euro del que han agafat i vivint com sempre.

Bé, com sempre no, perquè “pobrets”, segons l’advocat defensor, són persones non grates en el club de tennis i ningú no els agafa el telèfon, com si fossin apestats.

Qué fort!!!!!Hi tant que ningú no vol posar-se al telèfon perquè tal com van les coses cada cop hi ha més gent que surt esquitxada. Les cartes i les telefonades a gent de CiU, com el Trias, a regidors socialistes de l’ajuntament de Barcelona o el propi Conseller Castells,  fan que tothom que ha tingut alguna cosa a veure amb en Fèlix Millet i Jordi Montull estiguin sota sospita perquè sembla ser que aquesta gent tot el què han tocat ho han empastifat.

Això passa perquè aquesta gent ha perdut totalment la vergonya i la seva deshonestadat la fet cada cop més ambiciosa, pensant que les seves accions estan per sobre del bé i del mal, que són legítimes.

Estafa, frau fiscal, delicte urbanístic, apropiació il·lícita, falsificació de documents, tràfic d’influències i no sé quantes coses més se’ls hi pot imputar. En definitiva, uns criminals de guant blanc perillosos que haurien de quedar-se a la presó per sempre; això sí, tornant tots els diners que han robat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s