SGAE

Sembla ser que la SGAE no té prou en cobrar a les perruqueries per tenir la ràdio posada i ara vol cobrar 20 cèntims per cada llibre que es doni de préstec a les biblioteques.

Em sembla que aquesta gent ja s’ha trastocat del tot, ja es va consentir que paguéssim un cànon al comprar els CDs buits. Jo que mai no m’he baixat una sola cançó per internet, ni cap pel·lícula, no sé perquè haig de pagar aquesta taxa.

Ara, si es consenteix aquest pagament de les biblioteques, penso que totes les persones que estimem tan els llibres i que ens agrada tan llegir, no ens quedarà una altra cosa que fer bookcrossing i fent-nos bookcrossers per poder llegir tot el què caigui a les nostres mans.

Si jo fos escriptora, que una biblioteca tingués els meus llibres i molta gent els llegís seria per a mi un honor; a més, si una persona llegeix un llibre que li agrada molt sempre seguirà buscant altres del mateix autor o autora. Els voldrà llegir i els voldrà tenir; per tant, els demanarà per llegir però també els comprarà.

Pel que fa als i les cantants crec que els diners se’ls han de guanyar en els concerts, cantant en directe, sense trampa ni cartró, sense els retocs de les sales de gravació. Perquè si ho fa bé, si agrada a la gent, segur que compraran els seus discos i voldran tornar a sentir altres concerts.

No sé si existeix arreu del món altres associacions com la SGAE, però segur que no són tan patètiques

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s