El retorn

Com cada any, marxo de vacances molt il·lusionada, amb molts plans, grans perspectives de descubrir lloc nous i, sobretot, APRENDRE.

Apendre en el sentit més ampli de la paraula, atrapant milions d’imatges a la retina, de les quals algunes es convertiran en fotografies però les més especials no cal que estiguin a l’ordinador o en paper, aquestes han quedat per sempre gravades en el pensament i en el cor.

Aprendre de la gent, d’aquelles persones que en el què fan o no fan i en el què diuen o callen, m’ensenyen moltes coses per ser cada vegada més humil, més generosa, més comprensiva, més pacient; en definitiva, a ser millor persona.

Impregnant-me de la cultura i de la història dels llocs que visito, de les pedres dels camins que trepitjo o de les aigües dels rius i llacs per on navego.

Tot plegat fa que el retorn sigui alegre però feixuc i no només perquè la maleta ve curulla de records, sinó perquè a les espatlles hi duc el pes de tot allò que he après. Ara, en els propers dies abans de reincorporar-me totalment a la feina, tindré l’oportunitat de repassar i reviure totes les experiències. Tan de bo sigui capaç de descriure una mica tot el què he viscut.

Anuncis

One thought on “El retorn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s