Corbacho torna

El PSC necessita a Celestino Corbacho a les llistes per guanyar les eleccions autonómiques? Doncs sí que estan malament!!!!

No sé com ho veuen però al meu parer aquest senyor els hi pot fer més nosa que servei. D’entrada hi ha els moviments interns que si són més espanyolistes (PSOE) o més catalanistes (PSC) i crec que això representa un gir cap el PSOE.

A més, com a Ministro de Trabajo e Inmigración, la veritat és que ha estat bastant patètic. Només cal veure els resultats sobre l’atur que estan donant les “magnífiques” propostes de reforma laboral i només cal escoltar-lo de la manera com criminalitza a les persones aturades. Sentint les seves paraules sembla que cada dia hi ha un munt de gent que està rebutjant la feina que li ofereixen i la formació que oferten perquè prefereixen estar sense fer res.

I no parlem de les persones immigrants, ” que no entenen que ja no les necessitem, que no s’enteren, que han de marxar cap el seu país d’origen i s’entesten en quedar-se”

No crec que el Sr. Corbacho sigui un polític útil per a la Catalunya que ha d’afrontar la crisi d’una manera valenta, respectuosa amb els drets socials i laborals, garantint la convivència i amb un sentit d’esquerres, quan ha demostrat un tarannà gens social.

Estic segura que entre les files del PSC hi ha persones millor preparades i amb sobrada competència per poder representar aquest partit en les properes eleccions. Ja s’ho faran!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s