28 N

Ara ja es coneix el dia de les eleccions al Parlament de Catalnuya i a tots els partits els hi ha faltat temps per començar la pre-campanya; perquè, si no estic equivocada, la campanya començarà el divendres 12 de novembre.

Ja s’han començat a sentir coses de tota mena. Una de les frases que m’ha resultat sorprenent ha estat la del Montilla dient que aquestes eleccions determinaran la vida de Catalunya en més d’una generació. Ahir, la comentàvem perquè és cert que un dels grans debats d’aquestes eleccions serà la relació de Catalunya i Espanya. Serà diferent el què pugui passar en els propers anys si el vot és més o menys dirigit a posicions d’independència, de federalisme, d’augment progressiu de l’autonomia o més dirigit a partits centralistes o espanyolistes.

Realment això pot representar un punt important en el futur, més enllà dels propers quatre anys que dura la legislatura.

Més que sorprenent han estat les declaracions d’en Tramosa, l’eurodiputat de CiU, que ja ha començat a dir bajanades. Independentment del què ha dit o de qui ho ha dit, el més important és el fet que si l’estil d’aquest partit serà la desqualificació i la mala educació, potser que es quedin a casa i es representin a ells mateixos.

Per acabar-ho d’adobar, es pensen que ja ho tenen tot guanyat i ja s’estan repartint els càrrecs. Una mica fort, no?. L’alcalde de Sant Cugat, després de les seves delcaracions, ja es veu com a Conseller. Realment al·lucinant!!!. Després diran que treballen per a la ciutadania, que no ho fan per la poltrona. Quina pena!!!!!!

Senyors, perquè encara no he vist cap senyora de CiU en una posició destacada o que estigui sortint a la palestra, recordin aquella dita: “No diguis blat fins que ho tinguis al sac i ben lligat”

Això tot just comença, desitjo de tot cor que no sembli un circ, si del què es tracta és de lluitar contra la desafecció i que la gent vulgui anar a votar, perquè no tothom actuarà de la mateixa manera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s