Manifest d’Espacio Plural

Ahir, quan escrivia la meva petita crònica de l’acte de presentació d’Espacio Plural, encara no estaven penjades totes les informacions a la xarxa. Així que he pensat que valia la pena posar els enllaços amb les referències que s’han penjat.

Hi ha un vídeo en la web de la CHA amb la gravació de tot l’acte; el petit homenatge que es va fer a José Antonio Labordeta i es poden veure totes les intervencions dels diferents partits integrants d’Espacio Plural i també el Manifest que s’ha signat. També he trobat la notícia que ha escrit Público o l’article de la pàgina web d’Iniciativa del País Valencià o la referència que ha escrit La Voz de Asturias en la que explica unes perspectives possibles.

Jo personalment em sento molt identificada amb aquest manifest en el seu conjunt i, especialment:

.- pel que fa a la seva declaració d’intencions “…impulsar polítiques des de l’esquerra, la concepció plurinacional de l’Estat, l’ecologisme i el feminisme..”

.- pel que fa a la defensa d’un altre model per la transformació social, enfront del model que ara impera “…que ni serveix per resoldre els greus problemes socials presents amb forma de pobresa, atur i precarietat laboral, ni serveix per avançar en un canvi de model basat en la equitat social i sostenibilitat ecològica…”

.- pel que fa al reconeixement de Catalunya com a nació “… compartim els principis del federalisme i els valors del republicanisme…la construcció d’un estat plurinacional, plurilingüe i pluricultural..”

.- pel que fa al respecte a la ciutadania quan sent desafecció cap a la política “Honestedat, coherència, tranparència i impuls de la participació ciutadana…”

.- en definitiva, pel que fa a l’objectiu del projecte “…recuperar la il·lusió.. al necessari procés de mobilització, reflexió i debat… per construir una societat justa i sostenible.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s