Can Negre

Can Negre torna a obrir les portes després de les obres que s’havien de fer per reparar totes les humitats que tenia la façana. Sortosament aquesta reparació ha posat al descobert una finestra amb la seva reixa a la façana del darrera, que havia quedat tapiada quan es va fer la rehabilitació. A més, també s’ha descobert en el lateral esquerra de la façana principal, un pou i un safareix. Igualment, s’han reconstruït els dos seients de davant la porta amb total fidelitat als originals. Tot això, a part de la nova imatge de la casa emblemàtica de Sant Joan Despí, ha comportat que es recuperin també aspectes d’aquesta casa que es desconeixien.

A partir de dilluns vinent allà hi haurà pràcticament totes les activitats de l’Escola d’Art (fotografia, pintura, ceràmica…) que estaven abans al Centre Cívic Sant Pancraç i ara han guanyat molt d’espai i un entorn immillorable.

Amb aquest trasllat es podrà fer una mica de reorganització dels espais del Centre Cívic i confiem en què els despatxos i les sales que utilitzem el Departament d’Acció Social en el seu Equip Bàsic d’Atenció per a les persones del Barri Centre i de Torreblanca, també podran gaudir d’una redistribució més confortable.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s