Centre Obert de Fusteria

Aquest migdia hem celebrat el primer acte del 25è aniversari del Pre-taller de Fusteria, que també tindrà la seva celebració més acadèmica en la Taula Rodona que es celebrarà el proper dimarts.

El Centre Obert és un recurs municipal que es va crear per atendre les necessitats de joves que presentaven diferents problemàtiques, a nivell social i/o a nivell educatiu.

I al llarg del matí han anat passat nois i noies, homes i dones, que en algun moment de la seva vida han tingut una vinculació amb el Pre-taller. Han vingut des dels que fa més de 20 que van participar fins els que tot just aquest any hi participen. Han vingut els diferents monitors que al llarg dels anys han anat ensenyat el treball de la fusta. Han vingut professionals de serveis socials que, a més del trrball intenr amb els i les joves, han tingut relació amb les famílies. També hi era gent pertanyent als centres educatius amb els quals es col·labora de manera estreta. A més, regidors i regidores de l’Ajuntament. En definitiva, una representació de cadascun dels àmbits que han fet possible que aquest equipament hagi complert 25 anys.

I ho deia en la meva intervenció, on agraïa l’assistència i la feina dels i les professional; si aquest projecte ha tingut vigència durant 25 anys és bàsicament per dos motius:

D’una banda perquè el projecte neixia amb un gran objectiu i sempre ha sabut adaptar-se a les necessitats i als canvis que s’han anat produint al llarg d’aquests 25 anys. Canvis en legislacions, en normatives, en models educatius, en les maneres de fer del jovent, en les necessitats dels centres de primària o de secundària. I tot això, ha anat implicant modificacions i planificacions diverses, que el Centre Obert ha assumit amb coherència.

I d’altra banda perquè totes les persones que ens hem anat implicant en el projecte ho hem fet amb interès, amb ganes, esmerçant esforços per aconseguir els recursos necessaris. En boca del President de l’Àrea de Serveis a la Persona ” l’equip de govern de l’Ajuntament ha cregut des del primer moment en aquest projecte i seguirà apostant perquè continuï endavant”.

El Centre Obert seguirà com a eina de futur perquè això és i serà en benefici pel jovent, per a les famílies, per als centres educatius i, en conseqüència, en benefici de la ciutat.

PER MOLTS ANYS!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s