El govern del PSOE

Aquest és el tema del dia. A tots els diaris la foto dels ministeris que tanquen, els i les ministres que entren o que surten. Comentaris a tots els telenotícies i a totes les ràdios. No sé com afecta això a la ciutadania; a mí, que per la feina que estic desenvolupant m’hauria d’interessar, la sensació que tinc és la de desencatament.

El Sr. Zapatero ja té el costum de dir una cosa i al cap de poc temps dir la contrària. Si fa quatre dies deia que el Ministerio de Igualdad no el tocaria i abanderava les polítiques de gènere, ara resulta que és dels primers que cau i, per acabar-ho d’adobar el fa que pengi del Ministerio de Sanidad y Servicios Sociales amb la Leire Pajín al capdevant. Un pack espectacular.

Un altre que desapareix és el Ministerio de la Vivienda que l’oposició li deia que no tenia sentit perquè les competències ja estaven traspassades. Sí, és cert, i avui sentint a COMRADIO a la Carme Trilla del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat ha quedat ben clar que les competències fa molts anys que estan traspassades però que mai no han arribat el diners que representaven.

Ha explicat que amb els pressupostos aprovats pels PSOE, PNV i CC pel 2011, Catalunya rebrà un 80 % menys del que ha rebut el 2010. Això passa perquè hi ha unes línies de subvencions o aportacions que depenen de les iniciatives que es portin endavant, llavors com a Catalunya s’ha fet moltes coses en habitatge social i protegit, s’han rebut molts diners; amb la qual cosa, ara també serà la comunitat que més perdrà. A veure com es podrà mantenir totes les actuacions que s’han dut a terme al llarg d’aquests darrers anys.

D’altra banda, m’alegro que la Ma Teresa de la Vega hagi plegat, sobretot per ella, perquè ja ha donat la cara prou. Ja poden agrair-li tot el què ha fet.

Algun ministre, com el Corbacho, ja s’havia buscat una sortida abans de trobar-se al carrer; no ha sigut igual amb les ministres que marxen quasi com per la porta del darrere.

Els propers dies encara se’n seguirà parlant, però el desencatament també seguirà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s