Cops baixos esperats

Sembla una contradicció perquè en general es diu que et donen un cop baix quan et fan alguna jugada que està fora de la norma i que no t’esperes; però la veritat és que tal com van les coses, ja veus a venir que d’una banda o d’una altra sorgirà alguna puntada de peu a la canyella (espinilla) i aquests darrers dies n’hi ha hagut unes quantes i les que vidran…

Un cop baix ha estat que el Sr. Montilla digui que no pensa renovar el triparit, encara que sumi. Això és una manera com una altra de donar la raó a la dreta per dir que el tripartit no ha estat un bon govern per a Catalunya, per tant és tirar-se pedres a la seva pròpia teulada.

Vol dir això que cedirà la presidència de la Generalitat al Sr. Mas? Jua jua jua!!!. I això qui s’ho creu??? És que confia que el PSC treurà majoria absoluta i no necessitarà pactar? És que creu que podrà pactar amb CiU i seguir sent president?.

Un cop baix als companys de govern despreciant la seva feina i un ridícul espantós perquè ja va de farols i mentides. Sembla que això comença a ser un estil de fer les coses entre els presidents socialistes.

Una altra puntada de peu la que el PSOE li dóna al seu “germà” a Catalunya, perquè de seguida li diu que estan super contents i relaxats de que no es renovi el tripartit. Què vol dir el PSOE amb això? Que prefereixen que governi CiU a Catalunya i fer pactes com els què va fent amb el PNV, passant del PSE?. El PSC que s’ho faci mirar perquè amb amics com aquests no es necessiten enemics.

Avui el cop baix ha estat per a la llengua. És un altre que ja es veia a venir després de la sentència del Tribunal Constitucional. Ara, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha actuat en contra del reglament d’ús del català de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Lleida, que presentaran un recurs.

Això ja és un despropòsit. Fins ara, qualsevol persona que s’ha dirigit a qualsevol administració és atesa indistintament en català o en castellà. De fet, és provable que, més d’un cop, no t’hagin pogut atendre en català; així que no crec que mai cap persona s’hagi trobat que no l’hagin atès en castellà.

Jo, generalment, estic sempre a Sant Joan o bé a l’entorn i puc assegurar que si vull passar tot un dia sense dir una sola paraula en castellà, m’és totalment impossible perquè sempre em trobo amb gent amb la qual haig de canviar de llengua. Si pel contrari només parlo en castellà, puc fer-ho tranquil·lament al llarg del dia sense cap problema. LLavors què passa??????

El PP i companyia no descansaran, aniran fent la guitza tan com puguin, certament aquí ens sona ridícul, però malauradament a la resta de l’Estat els hi sembla que aquí poc més que anem escupint a les persones que parlen en castellà.

Qualsevol dia, les ecoles começaran a rebre denúncies per l’ensenyament en català i llavors què???

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s