emPAPAda

Ja de bon dematí, només posant la ràdio com cada dia, ja m’han hagut “d’informar puntualment” de tot el què estava fent el Papa. Que sí ara surt al balcó a saludar, que si ara puja al papamòbil, que si està passant per carrer……  Són les 11 del matí i ja no puc més. Estic empatxada de tanta visita i tanta lletania.

Clar, les notícies també es feien ressó de les declaracions d’aquest senyor ahir a Santiago de Compostela. Increïble les coses que diu aquest senyor respecte de la laïcitat, la modernitat, l’allunyament del clergat i les similituds amb l’any 1930. No sé realment com gosa. Si ha de mirar enrera que es miri ell i el seu passat.

El Joan Herrera al seu bloc també ha tingut necessitat d’esplaiar-se al respecte, i és que no és per a menys.

No he volgut saber res, no he posat la tele ni la ràdio. No he volgut llegir el facebook de les amistats per no posar-me de mal humor. Ja n’he tingut prou veient la gent pel tren, no massa tampoc, però ja vaig saturada.

Bé, sort que ja se’n va i espero que no torni, que segueixi allà al seu país meravellós on no hi deu haver fam, ni misèria, ni gent a l’atur, ni persones que no puguin pagar la seva hipoteca, ni abusos sexuals a menors, ni SIDA. Un Estat on a la banca no li cal ajudes perquè ja és del propi Estat i on no cal treure als diners a un paradís fiscal.

Que es quedi ben protegit de totes les persones que formem famílies diferents: les monomarentals, les hetereosexuals i les homosexuals, les reajuntades i les separades. Protegit de totes les dones que exigim tenir el dret de decidir sobre el nostre cos. Protegit de totes les persones que tenen altres creences.

Sí, que es quedi allà i no cal que torni mai més

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s