Material de campanya

Avui hem anat a Sant Feliu a buscar les pancartes, els cartells, els díptics, les enganxines i tots els materials que tindrem per a la campanya electoral que començarà la nit del dijous, a les 00.00 de divendres 12 de novembre.

Com sempre, la quantitat de material d’ICV-EUiA no és exagerada. Tindrem algunes pancartes i cartells per penjar per la ciutat i alguns díptics que repartirem en els actes,  on hi haurà escrits sobre les propostes de la nostra coalició en els diferents àmbits.

Els fulletons seran una bona eina ja que tenen poca foto, pocs slogans i molt de contingut. Amb explicacions detallades del què el govern de la Generalitat ha fet en aquests 7 anys que ha estat en mans de l’esquerra. En molts aspectes (aigua, residus, infraestructures, seveis socials, educació, violència de gènere, seguretat, finaçament, autogovern…) multiplica per molt el què es va fer en 23 anys de govern de dretes.

A totes les cases arribarà un fulletó amb informació més específica de Sant Joan Despí i, com és habitual, les paperetes de vot que s’envien a nivell general a tota Catalunya.

En temps de crisi, tampoc no és normal que es faci una ostentació i una despesa exagerada perquè crec que la gent tampoc ho entendria. Fins i tot, potser la ciutadania s’adona que hi ha qui es posa a tirar la casa per la finestra fent regals per les cantonades, quan valdria més que es tingués respecte per les persones que s’ho estan passant malament.

La nostra campanya a Sant Joan Despí serà de petit format, que és el que creiem que ha de ser una campanya que ha d’aconseguir engrescar a la gent que està tan decebuda perquè vagi a votar, perquè no es desentengui de la importància i la diferència entre el govern d’uns o d’uns altres.

Volem parlar amb la gent que s’interessi per unes propostes clarament d’esquerres, amb el segell de l’ecologisme, dels drets de les persones, de la defensa d’una democràcia més participativa i de l’equitat de gènere. Aquests són els fils del nostre programa: Vermell, verd i violeta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s