Acte a Terrassa i més campanya

Ahir a la tarda vaig anar a Terrassa a l’acte que organitzava Dones amb Iniciativa. Estava enmarcat dins de les activitats de la commemoració del 25 de novembre contra la violència vers les dones.

M’havia posat d’acord amb la Fabiola, Regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa, per ana a explicar la meva experiència, viscuda el passat mes de juliol, en la Delegació de Dones Marahba a Palestina.

Per sort, entre el públic també hi havia la Núria, una companya del grup i després va venir la Salam, la Presidenta de la Comunitat Palestina a Catalunya, que al final va voler intervenir i la gent li va poder fer preguntes.

Moltes de les persones assistents ens van transmetre que desconeixien aquesta realitat i que es sorprenien d’algunes de les coses que estàvem explicant. Penso, doncs, que es va aconseguir l’objectiu que ens proposàvem: Difondre el què allà està passant, ser la veu del poble palestí, dels homes i les dones que estan vivint una ocupació i una masacre.

Avui hem continuant fent campanya electoral al Mercadet de Les Planes al matí, parlant amb la gent i repartint fulletons.

A la tarda visita amb gent de les entitats de la ciutat a les instal·lacions de l’ATLL (Aigües Ter Llobregat) amb la Torre de la Fonsanta. Ens han rebut el President de l’ACA, i els màxims responsables de la Planta, Gerent, Director. Una visita guiada per totes les instal·lacions i reben una informació acurada. Tothom ha sortit encantat.

Després hem tingut l’acte a l’Àrea de Serveis a la Persona amb la Mercè Civit, diputada i en Jaume Bosch, president del grup d’ICV-EUiA al Parlament. Anàlisi i valoració de l’acció de govern de la Generalitat i difusió de les propostes. Seguim treballant!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s