Conselleria d’Interior

Aquest senyor Conseller d’Interior, en Felip Puig, no ha estat mai sant de la meva devoció (no és que jo tingui cap sant de le meva devoció, per cert) i, de sempre, no m’ha caigut bé perquè el veig fals i poc clar.

Tampoc no m’agrada la seva manera de fer política, en la que sovint utilitza l’insult o el menyspreu, demostrant una prepotència que jo no soporto. Només cal recordar el què va dir sobre com parlava el català en Montilla (2008); oblidant, entre d’altres coses, que els llargs anys de dictadura no han permès a tothom aprendre la nostra llengua amb facilitat. També va criticar els càrrecs de l’Anna Hernàndez, quan ell en va tenir 41 càrrecs quan era Conseller de Política Territorial i fins i tot el propi partit va haver de desmercar-se.

I aquesta no ha estat l’única vegada que els propis representants de CiU han hagut de desmentir delcaracions seves, com en el cas de l’aeroport de Lleida-Alguaire; una de les grans inversions fetes pel govern Tripartit per al desenvolupament de les Terres de Lleida.

Evidentment, diu i es desdiu constantment, com per exemple en el tema de fer un referèndum per la idependència, i això ja es veu que serà la seva tònica i manera de fer.

En la campanya electoral ha estat repetint que eliminaria el control de velocitat dels 80Km/h, que treuria les càmeres de les comissaries i que retiraria el Còdic Ètic dels Mossos d’Esquadra. Ara, les seves declaracions ja no són tan taxatives; és clar, hi ha raons de pes que impedeixen fer aquests canvis iracionals.

D’una banda s’ha demostrat que el nombre d’accidents de trànsit ha variat  i, sobretot el nombre d’accidents mortals ha disminuit a Catalunya considerablement i, en molts casos gràcies a les zones 80.

Les càmeres a les comissaries dels Mossos d’Esquadra han eradicat totes les denúncies falses per maltractaments contra la polícia i ara ell diu que de moment no les treurà perquè donen “garantia i seguretat als ciutadans i als mossos” i que “algú va intentar donar una visió que aquest sistema servia per controlar la nostra policia i generar desconfiança”. Qui deu ser aquest algú? Quines persones, quin partit, quins mitjans de comunicació van difondre aquesta idea?

Ara esperarem la decisió sobre el Codi Ètic, que diu que serà ben aviat, així veurem el nivell d’ètica d’un partit que té amagat sota la catifa casos com Alavedra, Millet, etc.

Espero que al Sr. Felip Puig, que desprecia i menysté tota la feina feta, el tractin els mitjans de comunicació, diaris i televisió (TV3), de la mateixa manera que han tractat al Sr. Joan Saura, ni més ni menys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s