Club Social Espai 3

Amb aquest nom avui s’ha obert a Cornellà, al Carrer Marquès de Cornellà, 15 baixos, un espai pel lleure per a persones amb malaltia mental.

I això és una molt bona notícia perquè l’Associació de Familiars Salut Mental Baix Llobregat fa molts anys que està treballant per aconseguir un equipament com aquest, que fomenta la inclusió comunitària i treballa amb i per a les persones afectades per un transtorn mental.

Aquest Club Social està reconegut per part de l’Institut Català s’Assistència i Serveis Socials (ICASS) com un clup de mòdul petit que podrà atendre fins a 30 persones que es podran beneficiar dels projectes d’intervenció que es duran a terme per part de la Fundació Privada Funamment.

L’objectiu d’aquest recurs és contribuir a que les persones amb transtorn mental puguin realitzar activitats de lleure com a font de salut, independència i participació en la comunitat; amb la qual cosa, el Club té una funció rehabilitadora i d’inclusió social, a la vegada que genera un espai d’autogestió i d’ajuda mútua.

Evidentment és un guany especialment per a Cornellà però també passa a formar part de la xarxa dels diferents recursos socials, sanitaris i de salut mental del terrirori. Així, nois i noies de Sant Joan Despí que pateixen transtorn mental, tindran accés a aquest espai i podran realitzar les activitats que es desenvoluparan de dilluns a divendres de 15 a 19 hores i els dissabtes que hi hagi sortides programades.

Parlant amb el Jaume, el President de l’Associació, felicitant-lo pel què representa aconseguir un recurs com aquest, més en els temps que corren i dient-li que avui és una mica menys hivern i més primavera perquè sempre que quan les coses neixen, broten, pensem en què la primavera arriba i jo avui tenia aquesta sensació: veure l’esclat d’una idea, d’un treball, d’un esforç.

Felicitats i molta alegria per a totes les persones que podran utilitzar el Club Social Espai 3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s