Moltes tecles

Porto dos dies amunt i avall, fent coses diferents i, tot i que he resolt tasques que s’havien d’abordar i he fet allò que tenia previst, tinc la sensació de dispersió.És la sensació de tocar moltes tecles (ara això del teclat ja no saps si és d’un piano o d’un ordinador) i no treure’n profit.

Ahir al matí reunió maratoniana de 4 hores de la Junta de l’Observatori de les dones als Mitjans de Comunicació. Quan s’han de treballar tants temes sovint també es donen moltes voltes a les coses i cal ser més operatives. Crec que vàrem avançar molt per a la planficació general de l’Associació que formem els vint-i-tants ajuntaments.  Ara caldrà ratificar-ho tot per assemblea i així tirar endavant tots els projectes.

A la tarda, a la seu d’ICV al Passeig del Rellotge, reunió de Regidores de Polítiques de Gènere per començar a treballar amb les idees clau que hauran de regir el programa electoral per a les properes eleccions municipals. S’hauran de definir els eixos generals per després fer la concreció en cada municipi però el què sí va quedar clar és que en Polítiques d”Igualtat de Gènere  NI UN PAS ENRERA.

Avui primers contactes amb les persones que aniran a la candidatura, telefonades, entrevistes, missatges. Anem fent passes.

Al vespre trobada amb gent del poble interessada en formar una plataforma ciutadana que treballi en reivindicacions de drets socials i laborals. Ha estat una primera trobada que ja es veurà en quins aspectes es pot fer algun tipus d’acció.

Moltes coses, molt diferents, que dificulten una mica la concentració; sort que és divendres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s