Compromís polític-electoral

Avui sentia a la ràdio al Sr. Recoder, Conseller de Territori i Sostenibilitat, intentant explicar que la supressió de la zona 80 és un compromís polític que no està renyit en estudiar l’aplicació de mesures especials per poder mantenir la qualitat de l’aire que s’ha aconseguit aplicant aquesta mesura, o sigui que s’hauran de fer altres coses per poder aconseguir la bona qualitat de l’aire que ara tenim, perquè sinó no complirem la normativa europea.

També he llegit que el Sr. Puig, Conseller d’Interior, afirma que el límit de 80 Km desapareixerà; fent-se el sord de què aquesta mesura està salvant vides perquè redueix considerablement els accidents greus, per tant el nombre de persones mortes.

A veure, com es defensa l’argument de que cal suprimir aquesta mesura?. D’una banda està avalada per un premi Europeu; d’una altra està recolzada per estudis de persones expertes; el propi Director General de la DGT alerta dels perills de la supressió i així, quantitat de veus que diem que no entenem com es pot fer cas a persones que volen la supressió.

Quin és el motiu? voler córrer més? guanyar temps?, quant?, 2 ó 3 minuts?.  De fet jo ho he estat calculant i a la gent de Sant Joan Despí ens podria representar 1 minut com a molt entre anar a 80, a 100 ó fins i tot a 120 km/h.

La veritat que ja era incomprensible i ridícul que CiU ho portés com  a una de les seves promeses electorals i, ara, sense cap justificació ni raonament, volen eliminar la zona 80; doncs endavant, ja es faran responsables de les conseqüències.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s