Sense TV3

Resulta que a països on no estan garantits els drets humans i on la llibertat d’expressió fàcilment pot quedar vulnerada, limiten l’accés a internet d’algunes pàgines o, fins i tot, tallen les comunicacions telefòniques i això no afecta a tothom perquè no tothom té telèfon mòbil ni molt menys accés a internet.

Aquí, el Sr Camps, com a President de la Generalitat Valenciana, actua en paràmetres similiars al prohibir l’emissió de TV3 a partir d’ahir dijous dia 17 de febrer a dos quarts de 10 de la nit i amenaça a (ACPV) Acció Cultural del País Valencià a multes entre 30.000 i 60.000 euros per cada 15 dies d’emissió a través dels seus repetidors. Aquesta plataforma, des de fa temps, és la veu de moltes entitats, professionals, intel·lectuals, partits polítics, sindicats i ciutadania en general, en favor de la llengua catalana com a llengua única dels Països Catalans. Tenint en compte que suprimir una televisió sí que afecta a tothom, perquè si alguna cosa no falta a cap casa és un aparell de televisió.

Per què la llei pot permetre que aquest personatge, sobre el qual recauen un munt de denúncies de corrupció (Cas Gürtel), pugui actuar en contra de la llibertat a la informació en llengua pròpia de tot un país? Realment per a mi és inexplicable, tot i que he trobat qui diu sota quins mecanismes legals ho ha pogut fer.

A més, serà una altra vegada candidat del PP a les properes eleccions autonòmiques i, segons he llegit en algunes enquestes -de l’any passat- el PP no tan sols guanyaria les eleccions sinó que augmentaria 5 escons. Increïble!!!!!!!!!!

Sortirà la gent al carrer o es conformarà en veure Canal 9? Hi haurà accions legals o entrevistes polítiques per quedar bé? Si ara no es fa res, què serà després?

Avui és un dia trist pel País Valencià i per a les persones que estimem la llibertat.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s