Ronda de trobades

Al llarg d’aquest mes de febrer hem anat fent trobades a tots els barris. Vàrem començar a Les Planes, després Barri Centre, Residencial Sant Joan, Torreblanca i, finalment, Eixample.

Hem anat parlant amb més de 50 persones que ens han transmès la seva visió de la ciutat, les coses bones i també les dolentes; el seu nivell de satisfacció, que és força alt, però també la crítica respecte d’aquells aspectes que generen preocupació. Sobretot han sorgit els temes que d’una manera o una altre deriven de la crisi econòmica, com són l’atur, els dificultats econòmiques de les famílies, l’habitatge, la seguretat, l’espai públic.

Com a Regidora d’Acció Social he pogut explicar amb detall quines són les actuacions que s’estan duent a terme des del meu Departament per fer la contenció necessària per evitar que hi hagi famílies que puguin arribar a una situació d’exclusió social i, a la vegada, he pogut recollir les seves aportacions i demandes.

Avui, la trobada ha estat amb representants sindicals i hem pogut parlar dels plans d’ocupació i formació que s’estan duent a terme a l’ajuntament des del Departament corresponent. Hem parlat de les expectatives que es van generar amb la posada en marxa de l’Hospital i la poca repercussió que ha tingut en l’ocupabilitat de les persones de la nostra ciutat. S’ha parlat de l’aposta per l’emprendidoria que està fent i com hem de recolzar les noves iniciatives d’autocupació per tal de donar sortida a gent amb iniciativa.

S’han fet propostes interessants que caldrà construir adequadament perquè formin part del que serà el nostre programa electoral per a les properes municipals; ja que l’ocupació serà una peça fonamental.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s