Assemblea ICV-EUiA

Ja hem celebrat l’assemblea conjunta de la coalició per decidir la candidatura que presentarem a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Ha estat una tarda molt emotiva perquè les candidates i els candidats han expressat la seva il·lusió de formar part de la candidatura, les ganes de treballar per aconseguir els millors resultats possibles i l’orgull de compartir idees i projectes per a la nostra ciutat que tan ens estimem i per la que volem dedicar el nostre temps i el nostre esforç.

La sala, plena de gent, amb cares conegudes de les dues organitzacions, militants de tota la vida juntament amb joves d’incorporació recent i simpatitzants i, fins i tot, alguna persona que no esperàvem, han donat el seu suport i s’ha aprovat la llista per aclamació.

També s’ha aprovat el pressupost per a la campanya i ja s’ha presentat el calendari dels TALLERS D’IDEES que es duran a terme al llarg del mes de març per elaborar el programa de manera participativa.

Es faran tres tallers enquadrats en tres eixos:

TALLER 1 Una ciutat pels drets socials i la cohesió amb serveis públics de qualitat, el dilluns dia 14 de març de 19 a 21 hores a l’Àrea de Serveis a la Persona.

TALLER 2 Una ciutat per una nova economia ecològica i creadora d’ocupació, el dilluns dia 21 de març de 19 a 21 hores a la Sala Polivalent de Centre Cívic de Les Planes

TALLER 3 Una ciutat per la qualitat democràtica, la diversitat i la convivència, el dilluns dia 28 de març de 19 a 21 hores al Centre Jujol-Can Negre

En els tres casos el format serà d’una presentació per part d’una persona experta que ens introduirà en el tema i generarà el debat, perquè del que es tracta és de fer aprotacions i participar.

Per últim, en l’assemblea s’ha fet la presentació de la campanya EMBUENAXARXA, Gent Compromesa amb Sant Joan Despí, com un espai de suport a la candidata de la coalició, des del món virtual d’un blog, un perfil de facebook i el twitter, per part de gent diversa, no vinculada directament a la coalició però que té ganes de canviar coses a la nostra ciutat i té un lloc on expressar les seves propostes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s