Candidata a l’alcaldia

Després de la presentació d’ahir a la nit al Foment, ja sóc la candidata oficial a l’alcaldia de Sant Joan Despí per la coalició d’ICV-EUiA per a les properes eleccions municipals del 22 de maig 2011.

Estava molt nerviosa perquè és una responsabilitat molt gran ser la cap de llista de la coalició. Però la veritat és que tot estava tan ben organitzat i la gent, que va anar omplint el Foment de gom a gom, venia a saludar-me i a donar-me ànims i em vaig anar tranquil·litzant.

La Presentació de la Xènia genial, els 2 vídeos que es van gravar amb gent de totes les edats i barris donant-me suport com a candidata van ser molt emotius i les intervencions del Jordi Miralles i del Joan Herrera van estar a l’alçada del que es pot esperar dels màxims representants d’ambdós partits de la coalició (un orgull que hagin volgut acompanyar-me en aquest dia).

I, al final la meva intervenció, amb un discurs que pretenia dos objectius molt clars: d’una banda explicar tota la feina que s’ha fet i que s’està fent per part del grup municipal d’ICV-EUiA i en la Regidoria d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat i, per una altra, la diferència que representa per a la ciutat el fet que la nostra coalició estigui al govern.

Vaig fer un breu apunt sobre les propostes del programa perquè això serà el gruix de les intervencions properes quan estiguem en campanya.

Radiodespí va venir a fer-me una entrevista; preguntant-me, entre d’altres coses,  sobre els trets més importants de la campanya, les propostes respecte de la campanya de fa 4 anys i si hi hauria diferència si la ciutat tingués una alcaldesa enlloc d’un alcalde.

Vaig contestar que evidentment la campanya seria molt diferent perquè ja no podia ser una campanya amb promeses de construir i de fer esment de les pedres, que el context de crisi no ho permetia; així, quedava clar que els tres eixos sobre els quals ICV-EUiA basaria el programa són: la cohesió social i la no exclusió dins de la situació de crisi, el foment de l’ocupació i la participació activa de la ciutadania.

Pel que fa al fet de la diferència entre una alcaldesa i un alcalde, he dit que homes i dones ho podem fer tot igual, potser amb una mirada diferent amb aspectes de la ciutat i de la vida quotidana. Però que el que està clar que si a Sant Joan Despí hi ha una alcaldesa, la diferència no estarà perquè sóc dona, sinó perquè sóc d’ICV-EUiA

Al final de l’acte hi va haver un pica-pica més que excel·lent, fet per la nostra amiga Salam i la seva família. Sé que estava bo perquè he tingut ocasió de tastar-ho en d’altres ocasions, però ahir no em va donar temps a menjar res perquè vaig voler atendre a tothom que es volia fer fotos amb mi i que em volia felicitar.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES

Qui vulgui veure fotos i llegir el discurs, ho pot fer a embuenaxarxa perquè és on es van penjant els vídeos i hi ha opinions de tota mena de gent

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s