FEM DISSABTE! (al riu)

Ahir tornant cap a casa al migdia vaig veure, al plafó d’informació que està al costat dels locals de la Plaça de la Sardana, el cartell que anunciava que avui dissabte hi havia una “Jornada de neteja dels espais fluvials” que té el nom de Fem dissabte! i s’organitza a molts ajuntaments des de l’Associació Hàbitats.

Jo, que sóc de mena participativa, em va semblar una manera diferent de passar el matí del dissabte. Així que, aquest matí a les 9,30 estava a la Plaça Sol, solet i allà m’he trobat a una bona colla de gent del barri, un grup ben nombrós de Creu Roja Joventut, voluntariat de l’empresa Bayer amb les famílies, una quinzena de persones d’un grup escolta de Barcelona i, com no, la gent del Centre Mediambiental l’Arrel que són els qui, conjuntament amb el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, organitzen aquestes trobades.

Hem anat cap al riu i, després de fer un petit esmorzar, amb bocata i fruita, s’han repartit els estris (guants, bosses d’escombraries, cabassos de plàstic) per poder recollir la brutícia, arrencar algunes canyes i poder tornar a plantar-ne de noves que també hi havia.

M’hauria agradat poder-me quedar a fer tota l’activitat sencera, però com anava amb el Rock tampoc podia anar fent sense estar una mica al “tanto” perquè amb el que li agrada l’aigua se m’hauria acabat posant dins el riu i, d’una altra banda, havia d’anar a la petanca que han organitzat el Club Esportiu Estel.

La veritat és que ha estat un matí fantàstic perquè he pogut fer-li un passeig de dues hores al Rock que ja s’ho mereix pobre. No és fàcil trobar una bona estona per poder fer una volta ben llarga i, a més, per un lloc on pot anar al seu aire i ha pogut jugar a fer forats a la terra o corrent per l’herba.

I, encara que aquesta vegada no he contribuït a la neteja directament, sí que ho he fet moralment i m’ha donat temps també de donar suport al grup de 60 nois i noies amb discapacitat psíquica que han estat jugant a petanca tot el matí. Felicitats al Club Estel perquè han fet una molt bona feina!!!


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s