3r Taller d’Idees

Avui, en Josep Pérez Moya ha estat l’encarregat de presentar-nos el tercer taller d’elaboració del Programa Electoral. A Can Negre i amb un grup d’unes 25 persones hem pogut parlar de la Qualitat Democràtica.

Temes com la participació de la ciutadania entesa com la manera activa de construir conjuntament la ciutat, o la necessitat de generar espais de mediació per tal de resoldre els conflictes de veïnatge sense haver de recórrer a les actuacions policials, com fer així que la seguretat sigui entesa com una implicació de tothom.

Hem parlat d’immigració i com s’han de trencar els mites d’accés als serveis públics, quan el què ha d’imperar és els valors de la igualtat i l’equitat.

Un tema important ha estat la mobilitat, com expressió de la importància del valor de la col·lectivitat (transport públic) per sobre del valor de la individualitat (cotxe). Què és el que volem per a la nostra ciutat?

Ham sorgit propostes molt interessant que hem anat recollint per incorporar-les;  la setmana que ve treballarem de valen i tindrem el programa definitiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s