Dijous, divendres i dissabte

Tres dies que he viscut en una revolada. El traginar ha estat tan intens que no he estat capaç de poder aturar-me a escriure en el bloc;  és més, totes les coses que he fet es mereixerien un post sencer, així que no em queda més remei que fer una síntesi del què he fet i, malauradament, del que ja no he pogut fer.

STORYTELLING (L’art d’explicar històries)

Així és com s’anomena el curs que he fet aquesta setmana, entre dimarts i dijous al matí, sobre “la utilitat de la narració en la comunicació política”. La professora, l’Estrella Montoliu ens ha demostrat com figures polítiques importants utilitzen el recurs de la narració per transmetre el missatge d’una manera diferent a com entenem el discurs polític.

He pogut preparar i presentar el meu discurs i sentir les crítiques de les companyes, a la vegada que he pogut fer les aportacions a les narracions de les altres. Un bon exercici, un bon aprenentatge. Tan de bo sigui capaç de aconseguir que algun dels meus discursos tingui una mica de la força dels que he pogut veure. Ja m’agradaria tenir a l’Estrella d’assessora a la campanya electoral per a les municipals!!!!

CONSELL DE DONES

Consell de Valoració de les activitats del mes de març i planificació de les properes, fins al juny. Important la sortida que s’està preparant per celebrar el 80è aniversari del vot femení. Recordatori de la convocatòria del Premi de Relats Breus i de totes les activitats programades pels finals de curs.

BLOGUERES O BLOCAIRES

No sé ben bé quina és la paraula correcta. Blogueres ve de dones que escriuren en un blog i les blocaires són les mateixes dones però que escriuen en un bloc.

Bé, el fet és que dijous a les 8 del vespre es vàrem trobar un grup de blocaires amb la gent que coordina dones en xarxa de Sant Joan Despí i es van presentar alguns blocs de dones que encara no estan a la pàgina web de dones en xarxa. Són blocs que parlen una mica de tot; algun fins i tot ens ensenya coses d’informàtica a més d’explicar-nos retalls dels records de la seva escriptora, i també el de les fotos precioses i els comentaris poètics. Llàstima que no vaten venir les noies joves, m’hauria agradat poder xerrar sobre quines han estat les seves motivacions a l’hora d’escriure en un bloc.

JORNADA A ELX

Aquest divendres a les 10 del matí ja estava a l’Euromed camí d’Elx per fer una ponència a la I Jornada de Participació Ciutadana que s’organitzava des de l’Ajuntament i la Universitat Miguel Hernández d’Elx. La meva aportació ha estat dins del panell d’experiències municipals, respecte de “La participació ciutadana des d’una perspectiva de gènere”, mentre la Marga Garcia, regidora d’Educació d’El Prat de Llobregat ha explicat “La participació infantil”, l’experiència del Consell dels Infants d’El Prat, per últim, “Els pressupostos particiàtius” que ho ha explicat la Regidora d’Elx.

L’avió ha aterrat a les 10 de la nit i, com és habitual, quan he arribat a la parada l’L77 acabava de marxar, eren les 22,14 i la sortida és a les 22.10 h; el següent no era fins les 22.45; així que no m’ha quedat més remei que agafar un taxi per no quedar-me, supercansada com estava, mitja hora allà al banc.

La veritat és que, en lloc d’anar a casa, m’hauria agradat tenir prou energies per afegir-me al sopar de les companyes; però a part del cansament, avui i demà havia de guardar energies també.

Així que el sopar a KNY no ha pogut ser.

TROBADA IMMIGRACIÓ

Aquesta tarda hem tingut una de les darreres sessions de recollida de propostes per a l’elaboració del programa electoral, perquè pràcticament ja està acabat.

Així, doncs, avui hem estat al local amb veïns i veïnes d’altres llocs del món, procedents de Colòmbia, Perú, Bolívia, Equador, Bulgària i Portugal. Ha estat molt interessant el debat que s’ha originat al voltant de temes tan importants com l’ocupació, l’habitatge, la formació i com ha estat la seva arribada, la seva acollida, les informacions que reben; o més ben dit, que no reben.

Ja ha sorgit la iniciativa de poder fer altres trobades i ja s’ha previst la programació d’una propera trobada abans de les eleccions.

Una altra cosa que no he pogut fer, ha estat anar a veure la pel·lícula que feien al Centre Cívic de Les Planes, organitzada per l’Associació d’Alzheimer, per recaptar fons. Jo sí que tenia la meva entrada, però en sortir de la reunió he hagut d’ocupar-me de qüestions familiars i m’ha estat impossible arribar a temps. Espero que hagi tingut molt d’èxit.

Bé, demà serà un altre dia, de feina, perquè hem de gravar el vídeo i fer la foto de la candidatura. Farà bon dia i tot anirà bé

Anuncis

3 thoughts on “Dijous, divendres i dissabte

  1. Maribel ha dit:

    En informàtica, un bloc, un blog o bé bitàcola, (de l’anglès blog, truncació de weblog: diari web) és un diari interactiu personal (dip) a Internet. Un bloc (o blog) és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu (blocaire, blogaire o bloguista) i les que llegeixen puguin seguir tot el que s’ha publicat i editat..

    Segons el Quico (el profe de català) a Catalunya hem triat el mot
    bloc… perque ja hi era dintre del nostre lexic… així que és més correcte dir “blocaire” (alguns blocs que et posen interesar; http://poliblocs.cat…)

    una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s