Vídeo de campanya

Una cosa és fer un discurs, que ja té la seva miga; però si el preparas bé amb una mica de temps, a base també de pràctica, pots fer un bon paper.

Ara bé, això de gravar un vídeo, ja són figues d’un altre paner, o com diuen en castellà “harina de otro costal”, que les traduccions en la saviesa popular no serveix gaire.

Així que avui des de les 9 del matí fins les dues de la tarda hem estat voltant per diferents llocs de la ciutat i gravant petits fragments sobre les principals propostes del nostre programa electoral.

No té res de fàcil, perquè una cosa és memoritzar un text i una altra dir-lo amb soltura, sense entrebancar-te, sense dubtes, sense fer eeeeeeeee ni mmmmmmm, sense deixar-te el més important; en definitiva, gravar unes intervencions que semblin naturals.

Sort n’he tingut de la Lluna, amb la càmera; la Xènia, amb tots els estris, la guionista i la conductora per tota la ciutat i, com no, de la Conxi que m’ajudava amb el text, repasant, refent, recreant, repetint, fins trobar la paraula adequada, l’entonació i el matís perquè el text tingui tota la força que volem.

Us ben asseguro que han estat unes hores intenses de treball sota un sol propi del mes de juliol.

Ara li queda tota la feina a la Lluna i a la Xènia per muntar totes les imatges. Segur que quedarà fantàstic.

Gràcies també a tota la candidatura que a migdia estaven davant de l’Àrea i hem pogut gravar i fer totes les fotos. Ja tinc ganes de veure-les.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s