Comiat

Dijous passat treballadors i treballadores de l’ajuntament varen organitzar el comiat per la jubilació del Sr. de la Fuente, el Secretari de l’ajuntament, una institució dins de la institució.

El Sr de la Fuente ha estat Secretari durant 30 anys i això vol dir que coneix millor que ningú tots els instrígulis de l’administració local. Ell, en els darrers 30 anys, ha signat tots els documents interns i externs, certificant cada moviment, cada acord, cada actuació que s’ha dut a terme. I això vol dir que si el nostre ajuntament és com és i està com està, també ell hi té una part de responsabilitat.

El paper d’un Secretari Municipal és molt important, perquè la seva implicació ha d’estar per sobre del partit polític que governi, es deu a la institució; tot i que evidentment, un bon secretari sap trobar els recursos legals que permetin les directrius polítiques que l’alcaldia li proposi.

I aquests aspectes són els que va destacar el Sr. Interventor en el dicurs que va fer de comiat. Va destacar els 3 grans valors del Sr. de la Fuente. En primer lloc el respecte a la legalitat, en tot moment, fer prevaldre la llei per sobre de qualsevol altra qüestió. En segon lloc, la fidelitat a la institució, sovint molt més enllà dels mínims exigibles, per la dedicació i per l’interès en la feina ben feta. I en tercer lloc, quan per qualsevol motiu ha pogut existir alguna interferència o contradicció entre la llei i el què interessava a la institució, ha trobat l’encaix amb honestedat, cercant la millor via per resoldre la qüestió plantejada.

He intentat transmetre el què es va dir, tot i que el Sr. Interventor ho va fer molt millor que jo. Des d’aquí el meu agraïment a la seva feina, al suport que sempre ens ha donat al nostre grup municipal, al llarg dels anys, sempre que l’hem necessitat, que tingui una vida molt llarga per gaudir de la seva merescuda jubilació.

També donar la benvinguda a la que serà la nova Secretària Municipal la Sra. Teresa Cavero

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s