Dissabte de campanya

Ahir moltes activitats, unes de campanya i d’altres relacionades amb la Regidoria.

Al matí, seguint les sortides trimestrals de Donesdespí vàrem anar a la Fira Modernista de Terrassa i vàrem participar. conjuntament amb les associacions de dones d’allà a la Manifestació sufragista. Era una manera de celebrar el 80è aniversari del vot femení i fer altres reivindicacions, malauradament plenament vigents, que portàvem en les pancartes: IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI – LES DONES VOLEM EL DRET A L’EDUCACIÓ -DRETS LABORALS PER A LES DONES – DONA OBRERA, ASSOCIA’T- SOM ESCLAVES A CASA I A LA FEINA

Va ser un matí de companyonia i de divertiment perquè com anavem disfressades de l’època i felicito a les dones de les entitats que varen venir i que es vàren vestir meravellosament.

La Regidora de Terrassa anaba vestida igual que la geganta de la ciutat. Realment una festa molt maca. Per tota la ciutat paradetes de menjar, jocs de l’època pels infants, mostra d’activitats de les associacions i tothom disfressat.

Destacar que hi havia paradetes amb informació d’altres pobles i ciutats que tenen patrimoni modernista. La representació de la nostra ciutat era un fulletó a  sobre d’una taula del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Potser això és una de les coses que podríem millorar respecte de la difusió del patrimoni de Sant Joan Despí i del turisme cultural que això pot representar per a la nostra ciutat a nivell comercial i per a la restauració.

Una de les nostres propostes per a la campanya és la TAXA DE RETORN, que consisteix en fer pagar a totes les persones de fora de la ciutat una quantitat, a determinar, en el tiquet de l’Itinerari Jujol que pugui servir de descompte si compra en un comerç de la ciutat o fa alguna consumició en algun dels nostres bars o restaurants.

A les 3 de la tarda, un cop vestida amb roba actual, vaig assistir a la Festa d’ICV del Baix Llobregat que, enguany, s’ha fet a Molins de Rei. Així que vaig poder “dinar” amb els candidats i candidates i caps de llista de la comarca: l’Arnau Funes, de Cornellà; la Cristina Bigordà, d’Abrera; el Lluís Tejedor, alcalde del Prat; la Petri Garcia, de Sant Vicenç dels Horts; el Jordi San José, de Sant Feliu i, com no, amb l’Ivan Arcas, alcalde de Molins de Rei.

Ens va acompanyar en Joan Herrera i va ser molt encoratjador veure la quantitat de gent de suport amb tots els candidats i candidates de Molins i d’altres ciutats del Baix.

A la nit, vaig passar una estona per les acutacions que es feien al Barri de Les Planes amb motiu de la “Cruz de Mayo”, però la veritat és que feia força fresca i vaig pensar que m’agafaria un refredat. Així que vaig estar fins a quarts d’onze i me’n vaig anar cap a casa.

Aquesta tarda presentació de la candidatura. Seguim amb la feina

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s