noCiU per a la salut

Jo, de bon dematí deia que si a la rua del Barça hi havia 350.000 persones per alegrar-se per haver aconseguit guanyar la Lliga, bé podien anar aquest mateix nombre de persones a manifestar-se contra les retallades del govern de CiU. Un govern noCiU per a la salut pública, per a l’educació pública, per a tots els drets socials dels treballadors i treballadores.

Sembla que finalment els comptes diuen que hi havia 200.000 persones manifestant-se des de la Plaça Catalunya fins el Parc de la Ciutadella. Curiosament no hi ha imatges de la TV3 perquè cap helicòpter ha sobrevolat la manifestació. Sembla que als Mossos d’Esquadra del Sr. Puig no els interessava saber quanta gent hi havia, ni a la TV3 informar al respecte.

Jo he estat veient el 3/24 i no he vist cap imatge de la manifestació ni cap entrevista a representants de les associacions i col·lectius que hi havia. Mestres, gent de la sanitat, federacions de pares i mares, sindicats… Tots plegats amb un sol crit: NO A LES RETALLADES

Gent de Sant Joan Despí n’he vist molta, sobretot de les Associacions Veïnals, de Les Planes i de l’Eixample i, com no, nosaltres érem una bona representació d’Iniciativa.

Sota un sol que, més que de primavera semblava del mes d’agost, hem estat des de les 11 del matí fins l’una del migdia caminant pels carrers del centre de Barcelona portant pancartes i fent onejar banderes de tots colors.

No sé si el Sr. Mas es farà el sord a la veu de la gent que li està dient que aquest no és el model que volem, que això no és el que esperava la gent que el va votar, que retallant el què fa és generar més atur i això no ens treurà de la crisi, que del “govern dels millors” esperem que ho sàpiguin fer millor, que no pot continuar beneficiant únicament els rics.

En definitiva, com diu el lema de la nostra campanya: NINGÚ POT RETALLAR LES TEVES IDEES, o com la que avui han tret Joves d’Esquerra Verda: NINGÚ POT RETALLAR EL TEU FUTUR

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s