Acte central

Aquest matí, al Mercat de les Flors, hem fet l’Acte Central de la Campanya per a les Eleccions Municipals del 22 de maig. Ja només queden 5 dies de campanya perquè dissabte és dia de reflexió i diumenge les votacions.

Ha estat un acte força llarg, de 3 hores, però realment ho han fet molt dinàmic. A l’escenari hi havia un grup de caps de llista, futurs alcaldes i alcaldesses de diferents poblacions de tot Catalunya; pobles i ciutats, grans i petites, de llocs on tenim l’alcaldia o governem o estem a l’oposició.

Han anat explicantles seves propostes respecte de l’ocupació, la sostenibilitat, la inclusió social. Ha estat molt dinàmic i m’ha encantat perquè de seguida he agafat idees que es poden dur a terme a la nostra ciutat. Tan de bo obtinguem uns bons resultats i poguem desenvolupar totes les nostres propostes i aquestes altres que s’estan duent a terme en d’altres poblacions amb molt d’èxit.

Entre els videos que s’han passat hi ha el que ha fet JEV (Joves d’Esquerra Verda) per motivar el vot que ha de servir per protestar contra les retallades. Considero que el video és genial i que mostra d’una manera molt clara què signifiquen les retallades en salut, en educació, en cultura i què ens espera si les votacions del dia 22 no demostren un càstig contra CiU. És imprescindible que els vots siguin contra les retallades.

I com no, també hem vist el video de la campanya a Barcelona, que és el mateix que el general l’única cosa que al final surt el Ricard Gomà.

Espero que en Ricard pugui contrarestar la pujada de la dreta perquè, si CiU i PP s’ajunten per governar Barcelona, les conseqüències seran nefastes i de retruc les pagarem totes les altres ciutats, sobretot les de l’Àrea Metropolitana.

S’ha d’impedir que la dreta avanci i, si el Sr. Hereu i el PSC ja tenen a força gent tipa d’algunes actuacions, llavors és el moment de fer l’opció de votar el partit de l’esquerra de debó i que pot representar una ciutat realment de les persones.

També a Sant Joan Despí hem d’aturar a la dreta del PP, que elecció rera elecció va esgarrapant i sumant uns quants vots més i que, provablement, li permeti obtenir un tercer regidor o regidora. Realment, pensant que aquest partit no fa absolutament res per a la ciutat, que pràcticament el cap de llista és una persona totalment desconeguda, és increïble que puguin aconseguir una representació important al consistori per les sigles.

A totes les persones que, enfadades amb Zapatero, amb el PSO, i amb el Montilla, el PSC, si realment tenen valors d’esquerra, no es deixin portar per la revenja i que facin l’opció de la coalició ICV-EUiA que representen les esquerres de debó.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s