#acampadadespi

Ahir diumenge va començar a la Plaça de l’Ermita l’acampada a Sant Joan Despí després d’uns quants dies de cacerolada.

De moment, pel què he vist, s’estan organitzant 4 comissions de treball i s’estan definint algunes pautes per a realitzar cada dia a les mateixes hores les assemblees i, sobretot, s’ha concretat que a les 20 h hi haurà la cacerolada.

Avui no hi he pogut anar a les 8 de la tarda però m’han dit que hi havia un centenar de persones. És un gran èxit, perquè abans d’ahir érems unes 10 persones i ahir unes quantes més.

A l’assemblea d’aquest vespre també hi havia força gent, de totes les edats i que han estat participant.També hi havia gent de l’acampada de Cornellà i d’Esplugues que portaven missatges i aportacions de les ciutats veïnes, per organitzar coses en comú i per explicar les seves experiències.

Escoltant les intervencions penso que queda molt fins que siguin un col·lectiu prou organitzat per poder avançar en proposte; però estic segura que, en un parell de dies, les coses canviaran perquè hi ha molt bon ambient i molt de respecte entre tota la gent participant.

Anuncis

4 thoughts on “#acampadadespi

  1. Anna ha dit:

    Elena, el Saúl i jo vam estar ahir a la cassolada de la pç.de l’Ermita i erem força gent, i s’anava apropant joves/grans/famílies que s’hi afegien a fer palmes i a recolçar l’acampada. La sensació que vaig tenir va ser esperançadora.

    • Fins avui no havia pogut llegir el què s’havia dit de mi a la casserolada i per això no t’havia contestat. Tan aviat com pugui faré una resposta però tinc dificultats de connexió a internet que haig de resoldre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s