INDIGNADA

Des del primer dia he participat a les cassolades i he anat passant per les assemblees i per l’acampada perquè sempre he participat, participo i participaré en tots els moviments socials amb els que estigui d’acord i que consderi que proposen reivindicacions justes.

Sembla que hi ha gent que qüestiona la meva assistència dient que no sóc una ciutadana perquè sóc regidora. No sé en quin moment he perdut la meva ciutadania.

És estrany que es parli que hi ha gent propera a ICV quan a diferents moments i a totes les assembles he vist gent participant de la CUP, de SI, de les JSC, de CiU o d’ERC. I això ho dic en positiu; pel fet de què, independentment de si pertanys a un partit polític o si ets simpatitzant o simplement ets votant, pots estar d’acord amb les reivindicacions del moviment d’INDIGNACIÓ.

Perquè jo sí que estic INDIGNADA i, com deia abans, participo en tots els moviments que demostren aquesta indignació.

INDIGNADA amb la Reforma Laboral propugnada pel PSOE i per això estava, al costat dels treballadors i treballadores, a la manifestació del dia 29 de setembre.

INDIGNADA amb les retallades de CiU en salut, en educació, en drets socials i per això estava a la manifestació del dia 14 de maig

INDIGNADA amb que hi hagi polítics corruptes, imputats per la justícia, que puguin presentar-se a les eleccions; però encara més INDIGNADA amb la gent que els vota o amb la gent que no vota i permet que puguin governar amb majories absolutes.

INDIGNADA amb els governs que permeten els paradissos fiscals i les grans riqueses, mentre més de la meitat de la població del món viu a la pobresa.

INDIGNADA amb la misèria que cobren les vídues, per sota dels 500 € mensuals, després d’haver dedicat tota la seva vida a la cura de la seva família i que ningú ho reconeix.

INDIGNADA per l’atur de la gent jove que està treballant “en negre”, sense contractes, o en precari; amb moltes dificultats per emancipar-se i amb poques expectatives per desenvolupar els seus projectes de vida.

INDIGNADA amb les empreses que, tot i tenir beneficis, fan fora a milers de treballadors i treballadores i l’Estat ho permet.

INDIGNADA perquè la xenofòbia va avançant, ja que les mentides repetides moltes vegades arriben a semblar veritats absolutes.

Buffffffff!!!! podria passar-me tota la nit escrivint les raons de la meva indignació i els motius pels quals vaig a la Plaça de l’Ermita a participar de la cassolada o de l’assemblea.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s