El dia després

(No sé per què això no es va publicar ahir, però més val tard que mai)

Contenta, contentíssima d’haver participat en la manifestació-festa-mobilització-reivindicació-expressió-companyonia… del 19J; perquè va ser tot això i més per als milers de persones que estàvem allà.

Va ser un clam per dir que que hi ha molta gent indignada amb moltes coses i, realment, les pancartes grans, mitjanes o petites, enganxades a la roba, al barret o a on fos, fetes amb tota la varietat de materials possibles, eren l’expressió d’aquesta indignació.

Molt bé, tot plegat, però ara és el dia després i cal anar més endavant, no?

Què passa amb la gent que es va quedar a casa?  no l’interessa, ja li sembla bé que tot estigui com està, s’espera a que d’altres li treguin les castanyes del foc?

Què passa amb la gent que treballem des dels partits polítics, des de les organitzacions sindicals? ja no representem a cap persona, ni estem aconseguint res positiu, ni es vàlida la nostra feina?

Què passa amb tota la gent que vota a partits que retallen drets socials o que està contenta perquè governen polítics corruptes?

És el dia després i haurem de trobar, conjuntament, la manera de canviar aquest món que no ens agrada. Cercant què de positiu pot aportar cada sector del què existeix.

Anuncis

2 thoughts on “El dia després

  1. Maribel ha dit:

    El dia. #19J, les imatges dels mitjans només mostren com sempre el que demanen i volen veure els politics (alguns, sobretot els que manen). Les diferents acampades varen anar caminant des del nostre municipi… al baix llobregat… Cornella, L’Hospitalet, Martorel , Sant Feliu, Molins, Esplugues, Sant Joan Acampada Despí… fins a plaça Catalunya, i cap mitja de comunicació va cobrir la marevellosa i esperançadora exclatada. Bon dia i millor futur.

    • És cert Maribel, crec que hauria estat de justícia que la TV3 hagués fet un seguiment de les diferents “columnes” que van anar a la Plaça Catalunya; igual que la del Baix Lobregat, la el Vallès o la del Maresme. Però això hauria donat importància al moviment i la gent “adormida” a casa potser hauria “despertat” i això l’actual govern de la Generalitat, que és qui controla TV3, no s’ho pot permetre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s