Plenari juliol Dones ICV

Ahir a la tarda vàrem tenir el darrer Plenari de Dones ICV abans de l’estiu i, si d’altres vegades era un plenari de transició, aquest cop tenia molta importància perquè s’havien d’aprovar els documents per a l’Assemblea de Dones ICV que s’ha de celebrar el dia 1 d’octubre.

Aquesta vegada hem celebrat el Plenari a la seu d’ICV al Prat de Llobregat perquè després estava organitzar el sopar a la platja que, des de fa 3 anys, vàrem començar a celebrar les dones del Baix Llobregat i que, poc a poc, s’ha anat consolidat com el sopar d’acomiadament del “curs”.

Molt bé l’organització de les dones del Prat i molt bona la participació.

Certament es va fer una bona feina perquè les membres de la taula va npresentar el Document d’Organització, el Document de Balanç i el Document Polític d’una manera sintètica, clara i entenedora. Va haver-hi debat, amb algunes aportacions molt interessants que es van incorporar i serviran per enriquir els documents que es varen aprovar per unanimitat.

Ara, seguint el calendari, ens faran arribar tots els documents cap el dia 20 de juliol de manera que es puguin treballar a tots els nivells, individual, per poblacions o per territoris i presentar les esmenes. aproximadament fins el dia 15 de setembre.

Queda, doncs, tot un estiu de feina per arribar a una Assemblea en la qual també s’ha d’elegir Presidenta i els diferents òrgans de direcció.

Feina, feina, feina, però molt engrescadora.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s