Última setmana

Avui dilluns ha començat la darrera setmana de juliol que, per a mi, sol ser la darrera setmana abans de les vacances.Això no vol dir una setmana tranquil·la, al contrari, sembla que abans de vacances has de deixar tot lligat, tot fet, tot organitzat perquè quan tornis de vacances s’acumularan un munt de coses damunt la taula.

Bé, ni una cosa ni l’altra. Aquesta setmana hi ha força feina, tanta com qualsevol altra i és bo deixar coses endreçades perquè queda la satisfacció de la feina ben feta- Una altra cosa és que sigui possible endreçar-ho tot.

Des que el 30 de juny no es va renovar el contracte de l’Agent d’Igualtat, totes les responsabilitats que ella portava s’han hagut de fer igualment per poder continuar desenvolupant les polítiques de gènere a la nostra ciutat.

Està clar que això representa, en aquests moments, dedicar moltes més hores per treure la feina a fer i, a partir de setembre, suprimir algun dels projectes que s’estaven duent a terme, si no hi ha la possibilitat de tenir algun suport de personal.

De tota manera, com sempre, seguiré treballant per aconseguir que en polítiques de gènere, com amb qualsevol altre àmbit de la meva responsabilitat directa o com a regidora, no fem cap pas enrera a la nostra ciutat.

Quan al setembre es convoqui el Consell de Dones haurem de veure com podrem augmentar la implicació de les entitats i la ciutadaia en general per continuar en el treball que ja s’ha dut a terme en el passat mandat 2007-2011.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s