Poca memòria

Bé, després de les eleccions a la Generalitat i de les municipals i, amb tots els resultats obtinguts, ja s’han aclarit els pactes de govern. Ja sabem qui governa a la Generalitat i amb qui fa pactes i ja sabem quins pactes s’han fet a molts ajuntaments, com el de Barcelona i a les Diputacions, sobretot a la de Barcelona.

CiU ha tingut els millors resultats de la història, perquè mai havia aconseguit tants regidors i regidores ni tantes alcaldies, sobretot en zones tradicionalment de vot socialista i, com no, l’alcaldia de Barcelona que des de l’arribada dels ajuntaments democràtics havia estat en mans de governs d’esquerres liderats pel PSC.

Tampoc el PP havia obtingut mai els vots que ha aconseguit en les darreres eleccions municipals; així, d’estar pràcticament a tots els pobles i ciutats a l’oposició, els actuals resultats li han permès no tan sols a formar governs sinó a accedir a alcaldies com Castelldefels o Badalona. I això significa que el PP té un poder central en la política del nostre país.

Ara fa poc més d’un any, el 10 de juliol, centenars de milers de persones vàrem sortir al carrer per demostrar que el Tribunal Constitucional i la retallada que feia de l’Estatut no podria arrabassar-nos la nostra identitat ni el què havía decidit el nostre Parlament, ni el que havíem decidit el poble de Catalunya en un Referèndum.

Què han votat tota aquesta gent? Què van dir llavors la gent de CiU? amb qui està pactant CiU a la Generalitat, als ajuntaments i a les Diputacions? Se’ls hi ha oblidat a uns i altres qui va impugnar, davant del Tribunal Constitucional, l’Estatut? Se li ha oblidat a la gent els insults, els discursos, els menyspreus dirigits al poble de Catalunya per part de la gent del PP?

Sembla que sí, que hi ha gent que té poca memòria. Espero que hi ha d’altres que recordin què està fent ara CiU quan després tregui pit per dir que són els grans defensors de Catalunya

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s