El cos de les dones

Finalment no m’he pogut resistir i he volgut treure el tema, perquè cada día hi passo més d’un cop per davant i em fa mal a la vista. És aquest anunci que hi ha pels carrers

Trobeu que aquesta noia és maca? Té bon tipus?. Jo, sicenrament, la trobo deforme. El cap super gran per aquest cos tan esquifit, té les espatlles més amples que les caderes i no imagino com pot caminar.

M’ha recordat la campanya que va fer Ralph Lauren que, amb el retocs que van fer de la fotografia de la model Filipa Hamilton, van deixar-la deformada, quan realment és una dona que no crec que necessiti cap retoc.

Fins quan les dones en general i les noies joves en particular hauran de suportar aquesta propaganda enganyosa?. Si no era suficient semblar una model i tenir un cos escultural de mides estraòrdinaries, com és possible tenir un cos amb unes mides que no són reals? Com assemblar-se a algú que no existeix?

Ara, aquesta pressió també està en els nois, així que aviat no es faran parelles perquè cap dona li resultarà atraient a cap home i a la inversa.

La imatge dels cossos espectaculars com atracció sexual per vendre qualsevol cosa fan que l’estètica dels gustos siguin pits operats, culs redissenyats o el què sigui per semblar allò que no ets; passant pel quiròfan, enriquint a uns quants que ens van convencent que serem més felices sense ulleres i amb més pits.

Quantes dones estan posant en risc la seva salut amb aqueste sopracions o amb dietes que poden destrossar el seu fetge o que fan treballar de manera excessiva els ronyons o tantes altres coses?

Fins quan?

 

Anuncis

2 thoughts on “El cos de les dones

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s